Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Marius Budăi a afirmat că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă rămâne o „fata morgană”, pentru că guvernarea Iohannis este incompetentă şi nu poate realiza proiecte în acord cu cerinţele europene, astfel încât România să beneficieze de cele 30 de miliarde euro alocate. Deputatul social-democrat a adăugat că singura soluţie rezonabilă este cea propusă de PSD, respectiv dezbaterea şi aprobarea în Parlament, deoarece „PNRR este al întregii ţări şi pentru toţi cetăţenii ei, nu doar al guvernării Iohannis-PNL-USR PLUS-UDMR şi clientela lor politică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Minciuna - politică de casă a guvernării PNL-USR PLUS-UDMR! Aţi mai auzit ceva de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă? Bineînţeles că nu. Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă rămâne o «fata morgana». Guvernarea lui Iohannis se dovedeşte profund incompetentă şi incapabilă să realizeze proiecte în acord cu cerinţele europene, astfel încât România să aibă parte de cele 30 de miliarde de euro alocate.

În guvernările lui Iohannis ţara noastră a ajuns în postura unui elev perpetuu corigent. A primit nota 4 de la Comisia Europeană şi în pofida recomandărilor primite, brambureala continuă....acum s-a declanşat şi o aşa-zisă consultare publică, la mai bine de 3 săptămâni după ce ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a anunţat înfiinţarea a nu mai puţin de 10 grupuri de lucru pentru a îndrepta prostiile făcute de guvernul Orban.

Acum se vede cât de mare a fost minciuna electorală şi ţeapa postelectorală, cu cele 80 de miliarde de euro, bani europeni, pe care Iohannis şi guvernarea promiteau că-i vor atrage.

În privinţa PNRR singura soluţie rezonabilă este cea propusă de PSD, respectiv dezbaterea şi aprobarea în Parlamentul României, pentru că PNRR este al întregii ţări şi pentru toţi cetăţenii ei, nu doar al guvernării Iohannis-PNL-USR PLUS-UDMR şi clientela lor politică.

Trebuie să existe o distribuire naţională echilibrată a celor 30 de miliarde de euro şi prin urmare proiecte realizate/selectate nediscriminatoriu, în funcţie de culoarea politică”, a scris Marius Budăi vineri pe Facebook. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.