Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni despre creşterea pensiilor că se bucură că preşedintele Klaus Iohannis a început să gândească social-democrat. Despre procentul cu care ar putea creşte pensiile, el a amintit că PSD a venit în coaliţie cu o creştere de 10 procente şi tot ceea ce este peste 10% nu este decât în interesul cetăţenilor dar a ţinut să menţioneze că refuză să participe la o licitaţie de procente pe seama seniorilor României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu personal mă bucur că domnul preşedinte a început să gândească social-democrat. Eu, personal, mă bucur că am văzut şi alţi membri din PNL că au început să gândească social-democrat”, a spus Budăi.

Ministrul Muncii a arătat că anul trecut nu erau crize profunde în România, nu era o criză a energiei şi un război la graniţă şi ”li se explica cum nu pot fi măsite pensiile”.

”Eu mă bucur că amprenta PSD la guvernare a una puternică şi că discutăm cu toţii despre majorarea pensiilor. E un lucru bun”, a arătat el.

Despre procentul cu care ar putea creşte pensiile, Budăi a spus că PSD a venit cu o propunere argumentată. ”Am venit cu cifrele pe masa coaliţiei, cu o creştere de cel puţin 10%, ceea ce este peste 10% nu este decât în interesul cetăţenilor dar nu vreau şi o să refuz să particip la o licitaţie de procente pe seama seniorilor României”, a afirmat el.

”Eu nu îmi permit să îi mint şi nu îmi permit să licitez pe nevoia cetăţenilor români, mai ales a părinţilor şi buniciolor noştri, sub nicio formă”, a arătat el. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.