Deputatul Marius Bota, exclus din PSD după ce a votat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, a ransmis, duminică, faptul că majoritatea era oricum pierdută, iar ”PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent”. ”Abia după ce se va face curăţenie în interior, PSD va redeveni un partid credibil”, a mai transmis Bota, care a precizat că reprezintă interesele oamenilor care l-au votat nu interese ”meschine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un sacrificiu mic, un pas important pentru România. Am fost numit trădător pentru că am avut curaj să mă manifest democratic şi să nu fiu de acord cu ceea ce se întâmplă azi în PSD. La cum se desfăşoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent”, a transmis, duminică, mArius Bota, printr-un comunicat de presă.

Acesta afirmă că majoritatea era oricum pierdută şi nu votul său sau al celorlalţi colegi social-democraţi a dus la căderea Guvernului.

”Liderii CEX-ului mic şi toxic nu au înţeles nimic, iar cei ai CEX-ului unanim sunt consecvenţi, însă, din păcate, consecvenţa lor este cât se poate de nocivă. Nu votul meu, sau al excluşilor, a determinat căderea Guvernului. Majoritatea era oricum pierdută. M-am exprimat împotriva unei conduceri toxice pentru partid şi ţară şi nu m-am lăsat «împăcat»”, a mai transmis Bota.

Acesta susţine că reprezentanţii din teritoriu (primari, consilieri, membrii PSD), peste câteva luni, vor vedea altfel evenimentele în lumina realităţii şi îi vor da dreptate.

”Ceea ce eu sper, este ca până atunci foştii mei colegi de partid să se descotorosească de cei care azi îi conduc şi care se încadrează la categoria impostori şi să aibă curajul votului, votul fiecăruia dintre ei reprezintă buturuga mică ce răstoarnă carul mare al mediocrităţii, incompetenţei şi corupţiei. Abia după ce se va face curăţenie în interior, PSD va redeveni un partid credibil, respectat şi frecventabil. Chiar dacă adevărul doare, uneori binele trebuie făcut cu forţa. Rămân acelaşi om devotat valorilor, principiilor, corectitudinii. Nu mă pot schimba. Votul de încredere pe care eu l-am primit de-a lungul mai multor mandate m-a responsabilizat şi m-a făcut să înţeleg că reprezint oamenii, nu interesele meschine”, a mai transmis Bota.

Acesta a fost exclus din partid, vineri, întrucât a votat moţiunea de cenzură.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.