Deputatul Marius Bodea, care şi-a dat demisia din PNL după intrarea lui Mihai Chirica în partid, susţine că PNL şi-a pus ambiţia să egaleze PSD la gafe politice, prin “farsa“ cu depunerea mandatului de premier desemnat de către Florin Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marius Bodea, în prezent deputat independent, afirmă că nu este momentul pentru jocuri politice, în condiţiile răspândirii coronavirusului în România, el calificând gestul retragerii lui Florin Cîţu din postul de premier drept "o greşeală cât o ţară“.

"Premierul desemnat, Florin Cîţu, şi-a depus mandatul. Nu ştiu cui foloseşte o asemenea farsă, dar sigur nu românilor. Nu era momentul pentru aşa ceva. Pur şi simplu nu am alte cuvinte să cataloghez acest moment decât că este o greşeală cât o ţară. Nu înţeleg de ce PNL şi-a pus ambiţia să egaleze PSD la gafe politice. O fi de la contaminarea masivă cu pesedişti transferaţi în ultima perioadă?!“, scrie pe Facebook deputatul de Iaşi Marius Bodea.

El şi-a dat demisia din PNL la sfârşitul săptămânii trecute, după decizia Biroului Politic Judeţean PNL Iaşi privind primirea în partid a primarului Mihai Chirica, motivând că prin acest gest filiala ieşeană a PNL se acoperă cu "un strat gros de ruşine“.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.