Preşedintele Partidului Dreptăţii Sociale, Marian Vanghelie, a vorbit, într-un interviu acordat News.ro, despre proiectele sale de relansare a stângii în România, despre ”cantonamentul” din arestul preventiv şi despre câţi bani vrea să cheltuie în campania electorală pentru un nou mandat de primar în Sectorul 5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În interviu, Marian Vanghelie face predicţii privind viitorul PSD după excluderea lui Valeriu Zgonea şi spune care îi sunt planurile de viitor legate de noul său partid. 

Primarul suspendat al Sectorului 5 explică motivele pentru care crede că va câştiga războiul cu DNA şi se va reîntoarce în scaunul de primar, însă este pesimist în ceea ce priveşte respectarea drepturilor fundamentale în România.

Marian Vanghelie îşi propune să reformeze stânga şi să doteze şcolile din Sectorul 5 ca la Cambridge sau Oxford (FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)
Marian Vanghelie îşi propune să reformeze stânga şi să doteze şcolile din Sectorul 5 ca la Cambridge sau Oxford (FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

Vanghelie îi consideră "hazlii" pe principalii săi contracandidaţi şi le transmite care ar fi locul de muncă mai potrivit competenţelor lor. 

Interviul acordat de Marian Vanghelie va fi difuzat integral la ora 14.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.