Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis. de Ziua Naţională a Franţei, că relaţia dintre ţările noastre are o legătură istorică, culturală şi de prietenie profunde, consolidată şi prin parteneriatul strategic franco-român pe care îl vom duce mai departe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vive la France! Bonne fête nationale! Ziua Franţei este o sărbătoare a poporului francez, dar şi a tuturor celor care preţuiesc libertatea, egalitatea şi fraternitatea. Spiritul poporului francez este clădit pe aceste valori fundamentale însuşite şi de celelalte naţiuni democratice”, arată preşedintele PSD în mesaj.

Marcel Ciolacu mai spune că ”relaţia dintre ţările noastre are o legătură istorică, culturală şi de prietenie profunde, consolidată şi prin parteneriatul strategic franco-român pe care îl vom duce mai departe”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.