Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri, la începutul şedinţei de Guvern, că susţine intenţia României de a organiza ediţia din 2026 a Campionatului European de handbal feminin, aceasta urmând să se desfăşoare la Bucureşti şi Râmnicu Vâlcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ciolacu a afirmat că sportul românesc are nevoie de competiţii majore, iar astfel copiii pot fi atraşi către acest domeniu. 
 
“Mă bucur că România îşi propune proiecte mari şi în domeniul sportului. Este vorba de intenţia de a organiza ediţia din 2026 a Campionatului European de handbal feminin la Bucureşti şi Râmnicu Vâlcea. Susţin total această propunere. Sportul românesc are nevoie de competiţii majore desfăşurate la noi în ţară, fiindcă tocmai asemenea momente atrag în mod natural copiii către sport”, a declarat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.