Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu spune că este mândru că prima şcoală 100% ecologică din România se află în Buzău. ”Sper că acest exemplu să fie preluat în cât mai multe oraşe din ţară”, a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor, care a fost prezent, marţi, la prezentarea Proiectului Şcoala 11, Strada Pietroasele 7-31 din Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sunt mândru că prima şcoală 100% ecologică din România se află în Buzău! Sper că acest exemplu să fie preluat în cât mai multe oraşe din ţară pentru că protecţia mediului, aşa cum mi-au spus şi astăzi profesorii şi copiii de la Scoala Generala Nr. 11 Buzau, este o temă deosebit de importantă pentru toate generaţiile”, a scris Ciolacu pe Facebook.
 
Liderul PSD spune că se bucură pentru această nouă performanţă a administraţiei PSD din Municipiul Buzău, condusă de primarul Constantin Toma, mai ales că Şcoala 11 este un loc special pentru familia sa.
 
”Este şcoala unde, vreme de 8 ani, dascăli dedicaţi i-au construit fiului meu Filip o bază solidă pentru viitor. De aceea, şi în numele lui Filip, acum student la Medicină, le mulţumesc din nou profesorilor pentru munca lor plină de pasiune!
Cred cu sinceritate că proiectul şcoliicirculare, implementat cu succes la Buzău, este dovada că descentralizarea administrativă este soluţia pentru dezvoltare”, mai spune Ciolacu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.