Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seară, că îşi doreşte ca preşedintele României să fie preşedintele tuturor românilor şi, referindu-se la declaraţia şefului statului care transmitea în 2020 Partidului Social Democrat, ”Jó napot kívánok, PSD!”, că acesta a plătit şi va plăti factura politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pentru toate acele declaraţii (şeful statului s-a adresat PSD cu ”Jó napot kívánok, PSD!”, în 2020 - n.r.) şi ştiţi foarte bine că am ieşit de zeci de ori şi i-am transmis preşedintelul României că eu îmi doresc un preşedinte şi al meu, cu toate că nu l-am votat. Aşa e corect. Asta înseamnă o Românie normală”, a declarat Marcel Ciolacu.
 
Liderul social-democrat este de părere că preşedintele Klaus Iohannis a plătit şi va plăti factura politică pentru aceste declaraţii.
 
”Pentru toate aceste  lucruri au existat factori... şi fiecare dintre noi plătim factura politică. Sunt ferm convins că şi preşedintele Klaus Iohannis a plătit şi va plăti această factură politică pentru ieşirile din acel moment
Cel mai important este direcţia în care se va îndrepta România. ACestea sunt majorităţile politice pe care le putem creiona în acest moment”, a mai spus Ciolacu
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.