Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că vrea ca Sorin Grindeanu să rămână în viitorul Guvern, la Ministerul Transporturilor. Nu sunt adeptul ca să stricăm ceva ce funcţionează, a arătat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Eu îmi doresc foarte mult să rămână domnul Sorin Grindeanu, nu neapărat portofoliul. Dacă vă uitaţi pe cifre, am prezentat şi astăzi (..) sunt cu adevărat impresionante”, a arătat Ciolacu, precizând că exerciţiul financiar 2016-2020 are un surplus de aproape un miliard de euro. Cu alte cuvinte, anumitge proiecte nu au putut să facă absorbţia iar Ministerul Transporturilor, nu numai că şi-a îndeplinit toate target-ele dar au şi cheltuit din bani pe care i-am fi pierdut”, a afirmat Ciolacu după şedinţa conducerii PSD. El a mai arătat că s-au dus mulţi bani în infrastructură şi este normal să aibă această poziţie, ca Sorin Grindeanu să rămână în viitorul Guvern, la Ministerul Transporturilor. ”Nu sunt adeptul ca să stricăm ceva ce funcţionează”, a mai spus el. Despre o negoiciere pentru un schimb între ministerele Transporturilor şi Agriculturii, Ciolacu a afirmat că, dacă va fi desemnat de PSD în continuare candidatul pentru funcţia de premier, pentru că vor urma nişte consultări cu preşedintele Klaus Iohannis, el îşi doreşte ”un guvern cu oameni potriviţi la locul potrivit”. ”Mi-aş dori această nouă abordare politică, ca cei mai buni oameni pe care îi are fiecare partid din această coaliţie să vină în viitorul Guvern. România are nevoie de aceşti oameni”, a spus preşedintele PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.