Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a cerut, marţi, Guvernului, să să clarifice legal şi rapid situaţia firmei TMK Artrom din Olt, unde angajaţii sunt afectaţi de sancţiunile impuse de statul român Federaţiei Ruse. Potrivit lui Ciolacu, sancţiunile internaţionale la adresa Rusiei sunt absolut necesare, dar nicio ţară europeană nu a sancţionat angajaţii companiilor producătoare şi precizează că aprobarea unei Ordonanţe de urgenţă din partea Executivului pentru rezolvarea situaţiei de la TMK ar clarifica şi alte cazuri similare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liderul PSD afirmă că sancţiunile internaţionale la adresa Rusiei sunt absolut necesare, iar ”tăierea surselor de bani pentru oligarhii lui Putin este obligatorie”.
 
”Niciun leu, niciun euro nu trebuie să finanţeze războiul lui Putin! Dar nicio ţară europeană nu a sancţionat angajaţii companiilor producătoare care au reprezentare în mai multe state, cum sunt, de exemplu, cei 2.500 de angajaţi români ai TMK Artrom din Slatina, în cazul cărora, de mai bine de două săptămâni, nu s-a găsit nicio soluţie! Oamenii nu sunt plătiţi, producţia stagnează şi toate contractele de care depind companii importante din industria românească au ajuns sub un mare semn de întrebare”, spune preşedintele PSD. 
 
Marcel Ciolacu solicită Guvernului să clarifice legal şi rapid situaţia firmei TMK Artrom din judeţul Olt.
 
”Repet! NU muncitorii români sunt cei care trebuie pedepsiţi, ci trebuie stopat eventualul flux de bani către apropiaţii lui Putin. Pentru România sunt importanţi românii şi locurile de muncă, precum şi funcţionarea în continuare a economiei româneşti!
Mai mult, aprobarea unei Ordonanţe de urgenţă din partea Executivului pentru rezolvarea situaţiei de la TMK ar clarifica şi alte cazuri similare”, mai afirmă Ciolacu. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.