Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că în şedinţa de Guvern vor fi aprobate patru programe naţionale, prin care se dotează cu echipamente cabinetele medicilor de familie, cabinetele de planificare familială şi centrele comunitare integrate. El a mai spus că vor fi utilate unităţi mobile de terapie intensivă pentru noi născuţi şi unităţi mobile de screening pentru cancer, toate cu fonduri din PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că în şedinţa de Guvern vor fi aprobate patru programe naţionale, prin care dotează cu echipamente cabinetele medicilor de familie, cabinetele de planificare familială si centre comunitare integrate”.

”Utilăm unităţi mobile de terapie intensivă pentru noi născuţi şi unităţi mobile de screening pentru cancer, toate cu fonduri din PNRR. De fapt, replicăm în sănătyate ce au făcut ieri în educaţie, unde am semnat investiţii de peste un miliard de euro, din PNRR”, a arătat premierul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.