Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, ironizează raportările economice înregistrate de România în ultima perioadă, susţinând că acestea nu pot fi comparate cu ţări vest-europene care înregistrează scăderi ale indicatorilor economici din cauza turismului care este grav afectat. "Se lucrează... De asta nu pot eu dormi noaptea, că duduie economia şi lucrările publice", afirmă liderul social-democrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat joi, că nu se pot compara indicatorii economici înregistraţi de România cu cei ai altor state din vestul Europei care înregistrează scăderi economice puternice pe fondul pandemiei de coronavirus, întrucât ţări precum Italia sau Grecia au astfel de scăderi din cauza faptului că turismul este grav afectat. 
 
"Noi comparăm acum puterea economică dintr-o ţară ca Germania, Franţa sau Italia cu România? (...) Normal că au scăzut economic, dar se şi redresează! Italia e o ţară turistică, Grecia, normal că au avut scăderi, dar se şi redresează foarte rapid. Noi nu am avut investiţii. Aţi văzut dumneavoastră vreo explozie? Se lucrează... De asta nu pot eu dormi noaptea, că duduie economia şi lucrările publice. (..) Nu vedeţi că totul e anchilozat?”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o emisiune la România Tv. 
 
Acesta a refuzat că comenteze acţiuni sau afirmaţii ale ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu.
 
"Nu-mi cereţi să comentez ce spune domnul Cîţu, că domnul e patologic. El nu are... minte cum respiră”, a mai afirmat Ciolacu. 
 
El a apreciat că "acest guvern a eşuat, este o catastrofă politică”.
 
Marcel Ciolacu exclude, totodată, ipoteza suspendării din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis, deşi susţine că acesta "este preşedintele PNL” şi afirmă că speră "să redevină preşedintele românilor”.
 
"Nu sunt adeptul suspendării preşedintelui. E o măsură mult prea bruscă, mai ales într-o situaţie ca acum, de pandemie, să vii cu suspendarea preşedintelui. Să nu uităm, pe greşeala PSD, pe greşelile altor partide preşedintele actual a câştigat cu 67%”, a mai afirmat liderul PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.