Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică, la Antena 3, despre scenariul în care nu e numit premier de Klaus Iohannis, la rotaţia din luna mai, că nu crede acest lucru pentru că nu are niciun sâmbure de adevăr şi că consideră că au depăşit momentul ranchiunelor personale sau politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat despre scenariul ca preşedintele Klaus Iohannis să îl respingă ca premier, la rotaţia din luna mai, Marcel Ciolacu a spus: ”Nu cred acest lucru pentru că nu are niciun sâmbure de adevăr. Cred că am depăşit momentul ranchiunelor personale sau politice. Întotdeauna, pe fiecare dintre noi ne urmăresşte trecutul, nu cred că se va ajunge la aşa ceva”.

Liderul PSD a arătat că ”atributul de semneare este al preşedintelui, iar rotaţia este convenită, prinsă în protocolul semnat cu PNL. ”A luat act de la început de acest acord politic”, a mai afirmat Ciolacu.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Sincer, nici nu cred că asta este o prioritate, noi în acest moment ne dorim ca într-o lună de zile să venim cu propunerile pentru noul program de guvernare, pentru că este un nou Guvern şi pe urmă să le negociem ,să le discutăm în coaliţie, să închidem acest program de guvernare şi să îl transmitem în spaţiul public (..) şi pe umă lucrurile vor veni de la sine”, a mai spus Ciolacu. 

”Eu nu îmi doresc să vină miniştri în Guvern care să aibă un bagaj pe care nu l-au explicat. Cred că nu îşi doreşte nimeni”, a completat liderul social-democrat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.