Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marţi, la Parlament, despre scandalul legat de luarea Ministerului Mediului de la UDMR, că în calitatea sa de copreşedinte al acestei coaliţii, afirmă că au un protocol şi vor respecta acest protocol, momentan nefiind modificat. El a mai spus că rotaţia premierilor se va face până la sfârşitul lunii mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu ştiu ce se întâmplă în spaţiul public. Eu spun, ca şi copreşedinte al acestei coaliţii, că avem un protocol. Eu altă discuţie nu am. Vom respecta acest protocol. Momentan acest protocol nu este modificat”, a arătat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a menţionat că nu a avut ”oficial” această discuţie ca PNL să preia ministerul de la UDMR.

”Sunt discuţiile între liderii coaliţiei şi cu toţii am constatat că de fapt avem un protocol pe care îl respectăm”, a spus Ciolacu. ”Eu de obicei cu oamenii cu care pornesc la un drum aş prefera să continui acest drum şi să duc lucrurile la capăt”, a afirmat Marcel Ciolacu, precizând că este un lucru de la care nu a făcut rabat până acum şi nu doreşte să o facă nici de acum înainte.

”Rotaţia se va face până la sfârşitul lunii mai”, a mai anunţat Ciolacu, arătând că întotdeauna sunt negocieri dar decizia este că au un protocol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.