Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a scris miercuri pe Facebook că salută măsurile propuse astăzi de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, el arătând că într-o perioadă de criză, cei care au făcut profituri excepţionale trebuie să fie solidari cu cei care suferă, şi că asta a susţinut şi PSD, atunci când a propus atât taxa de solidaritate asupra profitului excepţional al companiilor din energie, cât şi necesitatea introducerii unei reglementări a preţurilor care să pună capăt haosului speculativ din piaţa energiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salut măsurile propuse astăzi de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen! Într-o perioadă de criză, cei care au făcut profituri excepţionale trebuie să fie solidari cu cei care suferă. Asta am susţinut şi noi, atunci când am propus atât taxa de solidaritate asupra profitului excepţional al companiilor din energie, cât şi necesitatea introducerii unei reglementări a preţurilor care să pună capăt haosului speculativ din piaţa energiei”, a scris Ciolacu.

Liderul social-democrat a arătat că ”sunt singurele măsuri corecte pentru a ţine sub control inflaţia şi creşterea preţurilor”.

”De aceea, îmi doresc ca acestea să fie implementate cât mai repede pentru a avea garanţia protejării reale a economiei şi a locurilor de muncă, dar şi a puterii de cumpărare a populaţiei”, a spus Ciolacu.

El mai precizează: ”Nu mă aştept ca cei care au criticat aceste măsuri, atunci când au fost propuse de PSD, să aibă bunul-simţ să tacă acum, când ele devin o certitudine la nivel european. Sper doar să nu-i ia ameţeala când se vor roti cu 180 de grade şi vor lăuda tocmai ceea ce criticau ieri”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.