Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a participat, joi, la reuniunea cu Ambasadorii statelor membre UE, găzduită de Parlamentul României şi Preşedinţia Franţei la Consiliul Uniunii Europene, ocazie cu care a întărit câteva dintre obiectivele noastre strategice precum aderarea ţării noastre la spaţiul Schengen precum şi sprijinul financiar acordat României şi Republicii Moldova în contextul provocărilor de la frontiera noastră externă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am participat astăzi la reuniunea cu Ambasadorii statelor membre UE, găzduită de Parlamentul României şi Preşedinţia Franţei la Consiliul Uniunii Europene. Cu această ocazie am întărit câteva dintre obiectivele noastre strategice precum aderarea ţării noastre la spaţiul Schengen, sprijinul financiar acordat României şi Republicii Moldova în contextul provocărilor de la frontiera noastră externă, flexibilizarea accesării fondurilor europene şi a planurilor de redresare, o abordare comună pe zona de energie, gestionarea crizei refugiaţilor sau consolidarea politicii de apărare, în coordonare cu NATO”, a transmis preşedintele Camerei Deputaţilor, într-un comunicat. 
 
Potrivit lui Marcel Ciolacu, ”este important ca, în această perioadă grea, ţările aflate în prima linie a democraţiei să primească un sprijin concret astfel încât cetăţenii să fie protejaţi în faţa crizelor multiple pe care le traversăm”.
 
”Îi mulţumesc în mod special Excelenţei Sale, Laurence Auer, doamna Ambasador a Republicii Franceze la Bucureşti, pentru organizarea acestei reuniuni care reprezintă un mod de a onora importanţa instituţiei parlamentare şi acţiunea noastră comună în domeniul afacerilor europene”, se mai arată în comunicat. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.