Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că PSD va susţine activ Republica Moldova pe tot parcursul procesului de integrare în Uniunea Europeană care va urma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Demersul iniţiat de Maia Sandu privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană este o veste foarte bună! PSD va susţine activ Republica Moldova pe tot parcursul procesului de integrare care va urma, atât la nivelul familiei politice social-democrate europene, cât şi în Parlamentul European”, a scris, joi seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.  

Liderul PSD afirmă că ”integrarea europeană a Republicii Moldova trebuie să fie obiectivul asumat deschis la nivelul întregii clase politice din România”.  

”Este nevoie de un mesaj ferm din partea noastră pentru a menţine Republica Moldova ca prioritate pe agenda Uniunii Europene”, a mai transmis preşedintele PSD.  

 Preşedintele Republicii Moldova a semnat, joi, cererea de aderare la Uniunea Europeană care va fi adresată preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron.

Preşeintele Klaus Iohannis a afirmat că România va sprijini Republica Moldova în acest demers. 

Şi Georgia şi-a depus, în mod oficial, joi, candidatura la aderarea la Uniunea Europeană (UE), a anunţat premierul acestei ţări din Caucaz, după ce Ucraina a cerut să adere la UE în timpul invaziei Rusiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.