Marcel Ciolacu a anunţat că va lansa o invitaţie pentru ca Eugen Teodorovici să facă parte din echipa PSD aleasă la Congres. El i-a transmis fostului ministrul de Finanţe că trebuie să înţeleagă că partidul este o entitate care depăşeşte jocul singular, iar „filmele cu Chuck Norris cu lupul singuratic erau, dar prin anii ‘75”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O să mai fac un lucru, acum mi-l conferă funcţia de preşedinte, o să îl invit pe Eugen Teodorovici să se alăture acestei echipe şi să înţeleagă că o entitate cum e PSD depăşeşte jocul singular. Filmele cu Chuck Norris cu lupul singuratic erau, dar prin anii ‘75”, a afirmat Marcel Ciolacu, sâmbătă după ce a fost ales la şefia partidului în Congres.

Întrebat pentru ce funcţie va urma să fie parte Eugen Teodorovici a echipei de conducere, Ciolacu a răspuns: „I-am făcut un apel public în faţa dvs şi sunt ferm convins că întreaga echipă vom găsi soluţia cea mai bună”.

Acesta a adăugat că într-o echipă nu toată lumea gândeşte la fel, iar opiniile divergente sunt bune, însă atunci când e luată o decizie în forurile partidului, ea trebuie respectată de toată lumea. 

„O echipă nu înseamnă că gândim cu toţii la fel. Vă daţi seama ce plictiseală ar fi la şedinţele noastre dacă toţi am gândi la fel? Este şi normal să avem opinii divergente. Important este, când luăm o decizie să fie respectată de către toată lumea. Cine nu o respectă, îşi vede de drumul lui”, a conchis Ciolacu. 

Marcel Ciolacu a fost ales sâmbătă preşedinte al PSD cu 1.310 voturi. Contracandidatul său, Eugen Teodorovici, a avut 91 de voturi, potrivit anunţului făcut de Decebal Făgădău, preşedintele Comisiei de numărare a voturilor.

Pe Moţiunea cu care a candidat Marcel Ciolacu se află Gabriela Firea şi Sorin Grindeanu pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi, Paul Stănescu ca secretar general, Vasile Dâncu ca preşedinte al Consiliului Naţional, iar pentru cele patru funcţii de vicepreşedinţi figurează pe listă Mihai Tudose, Lia Olguţa Vasilescu, Doina Federovici şi Gabriel Zetea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.