Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat miercuri, la Parlament, după ce Iulian Iancu a primit avizul comisiilor pentru postul din cadrul Comitetului de reglementare din cadrul ANRE, la propunerea PSD, că nu are ştiinţă că domnul Iulian Iancu a lucrat sau lucrează pentru un stat străin, ci dimpotrivă, ce ştie cu certitudine de sută la sută, este că Iulian Iancu este un specialist pe zona de energie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu nu am ştiinţă în acest moment că există vreo problemă în ceea ce îl priveşte pe domnul Iulian Iancu, că ar fi lucrat sau că lucrează cu alt stat străin. Eu în acest moment nu am ştiinţă că domnul Iulian Iancu a lucrat sau lucrează pentru un stat străin. Dimpotrivă, ce ştiu cu certitudine de sută la sută, Iulian Iancu este un specialist pe zona de energie”, a afirmat Ciolacu, la Parlament. 

Despre acuzaţiile aduse de USR, că Iulian Iancu este cel care a blocat exploatările din Marea Neagră, preşedintele PSD a spus: ”Eu îmi aduc aminte că a fost o guvernare de dreapta, haideţi să numărăm anii mai bine. Eu îmi aduc aminte că am avut un guvern de dreapta timp de vreo doi ani de zile”. 

Liderul PSD a precizat că ”Iulian Iancu nici nu mai era parlamentar”. 

”Nu cred că este Iulian Iancu şi nici PSD-ul ( de vină, nr). Dimpotrivă, am văzut că PSD a rezolvat această lege offshore şi onshore şi părarea mea este că e o lege foarte bună pentru România şi pentru români”, a mai spus Ciolacu. 

USR condamnă simulacrul de dezbatere care a avut loc miercuri în Comisiile reunite pentru industrii ale Parlamentului, unde Iulian Iancu a fost numit de PSD-PNL-UDMR şi AUR în Comitetul de reglementare al ANRE fără să fie audiat nici el, nici restul candidaţilor la această funcţie.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.