Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, în şedinţa de Guvern, că ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, lucrează în continuare la viteza maximă la un proiect esenţial, care vizează modernizarea Infrastructurii feroviare din Portul Constanţa iar în şedinţă va fi aprobată declanşarea procedurii de expropriere, ce va permite lansarea primelor două etape ale acestei lucrări majore de infrastructură feroviară pentru ca portul Constanţa să-şi consolideze rolul strategic, mai ales în privinţa exporturilor de cereale din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a declarat în deschiderea şedinţei de Guvern că ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, ”lucrează în continuare la viteza maximă la un proiect esenţial, şi anume „Modernizarea Infrastructurii feroviare din Portul Constanţa".

”Azi, aprobăm declanşarea procedurii de expropriere. Acest fapt va permite lansarea primelor două etape ale acestei lucrări majore de infrastructură feroviară pentru ca portul Constanţa să-şi consolideze rolul strategic, mai ales în privinţa exporturilor de cereale din Ucraina”, a mai spus premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.