Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat cum vede trimiterea în judecată de către DNA a fostului ministru al Sănătăţii Florian Bodog, că justiţia trebuie să îşi facă treaba, fiind deja votată în Senat ridicarea imunităţii social-democratului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Justiţia să îşi facă datoria. După cum bine ştiţi, s-a votat în Senat ridicarea imunităţii la solicitarea procurorilor”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă luni, cum vede subiectul.

Fostul ministru PSD al Sănătăţii Florian Bodog a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi fals în înscrisuri sub semnături privată, pentru că şi-a angajat pe post de consilier personal o persoană care timp de 12 luni a încasat salariu fără a veni la serviciu, el fiind cel care semna fişele de prezenţă şi care a falsificat semnătura acesteia pe două contracte individuale de muncă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.