Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, într-o ţară în care ministrul Finanţelor vorbeşte despre o ”explozie economică”, de ”reveniri în V şi W” ”este halucinant ca premierul să îi ameninţe pe copii cu sistarea plăţii alocaţiilor, pe pensionari cu sistarea plăţii pensiilor şi pe medici şi profesori cu sistarea plăţii salariilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Într-o ţară în care ministrul Finanţelor vorbeşte despre o ”explozie economică”, de ”reveniri în V şi W” este halucinant ca premierul să îi ameninţe pe copii cu sistarea plăţii alocaţiilor, pe pensionari cu sistarea plăţii pensiilor şi pe medici şi profesori cu sistarea plăţii salariilor. Unde s-au dus miliardele cu care aţi îndatorat România pe 3 generaţii? Unde sunt efectele măsurilor de sprijin a mediului privat cu care vă tot lăudaţi?”, a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, ”majorarea pensiilor, ca şi dublarea alocaţiilor, sunt prevăzute de legi votate de Parlament şi promulgate de Preşedinte”.

”Dacă v-aţi opri din furat, dacă aţi gestiona corect banii publici, dacă aţi fi ajutat cu adevărat mediul de afaceri, atunci aţi fi avut de unde să majoraţi şi pensiile şi să dublaţi alocaţiile! Dar preocupările voastre au fost doar propriile buzunare. Şi alegerile...”, a mai scris Ciolacu.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirmă, referitor la creşterea alocaţiilor în tranşe, că dacă PSD doreşte ”să blocheze” această majorare, Guvernul va fi nevoit să suspende plata acestora.

”Dacă suntem într-un sistem de plăţi şi am dat drumul la procedură înseamnă că ne oprim, nu mai facem nicio plată până nu se clarifică ce obiectiv are PSD din acest subiect”, susţine ministrul Muncii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.