Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a îndemnat, duminică, la Călăraşi, să fie deschise uşile partidului pentru cei care ”au avut un istoric” şi a spus că cei mai valoroşi sunt cei care se alătură formaţiunii politice atunci când aceasta se află în opoziţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încercaţi să deschideţi uşile oamenilor care au avut un istoric cu acest partid. Oamenii care vin când partidul este în opoziţie, sunt oamenii cei mai valoroşi. Când suntem la putere, ni se rup telefoanele. Nu mai ştie care să vină prima oară la tine să îţi ureze la mulţi ani”, a declarat Ciolacu.

Preşedintele PSD spune că îşi doreşte un partid modern, care să funcţioneze după reguli europene.

”Ciprian Badea a fost preşedinte al organizaţiei. Am încercat să avem discuţii cu doamna preşedinte Viorica Dăncilă şi să îi explicăm principiile democraţiei. Trebuie să intrăm să lucrăm, să nu ne mai ferim. Vreau să fim un partid modern care funcţionează după reguli eurpene. Nu mai putem fi un partid izolat şi să inventăm reguli în partud de a rămâne tot noi. Nu mai funcionează aşa. Cin crede că poate să îşi aranjeze lucrurile să rămână tot el, nu mai funcionează aşa. Principiile de raportare la cetăţeni şi la Europa sunt cu totul altele”, a declrat liderul interimar al PSD.

Marcel Ciolacu a subliniat că nu se află în campanie electorală şi că anul viitor ar trebui organizat un Congres ordinar de 10.000 de persoane care să aducă proiecte de anvergură.

”Nu mă aflu aici în campanie electorală, eu vă spun cum văd eu viitorul partidului. Trebuie anul viitor să avem Congres ordinar. Se impune de 10.000 de persoane, de 10.000 de persoane vom avea. Sper să se vină şi la acest Congres pe proiecte de anvergură”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu, a salutat reîntoarcerea în partid a lui Mihai Tudose, vineri, la Conferinţa Organizaţiei Judeţene PSD Brăila, şi a spus că nu îi consideră pe cei plecaţi la Pro România nişte "traseişti politici", mai ales că o parte dintre aceştia au fost excluşi din PSD.

El a mai spus că crede într-o reîntregire a stângii "nu prin fuziuni sau şmecherii, ci printr-un proiect politic”, care ar trebui să înceapă la Congresul PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.