Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat, luni, după încheierea şedinţei în care nu s-a ajuns la votul moţiunii de cenzură din lipsă de cvorum că PSD va lua ”o decizie politică” în următoarele zile în legătură cu această temă şi va veni cu precizări. ”În acest moment, PSD nu are 233 de voturi”, a afirmat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a declarat, luni, la ieşirea din sala de plen în care ar fi trebuit să se dea un vot asupra moţiunii de cenzură, că în mod ”categoric” PSD va lua ”o nouă decizie politică” pe această temă, decizie pe care partidul o va anunţa. El a precizat că în următoarele două zile PSD va la o decizie şi va ”veni cu precizări”.

”În acest moment, PSD nu are 233 de voturi. Am încercat să avem o majoritate. Nu s-a făcut cvorumul. Eu vă spun că nu s-a votat moţiunea de cenzură”, a afirmat Ciolacu.

El a adăugat că PSD are dreptul constituţional de a depune o nouă moţiune de cenzură în următoarea sesiune parlamentară.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.