Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, joi, la DcNews despre plata voucherelor pentru populaţie din fonduri europene, că dacă se impune, atât el cât şi Ciucă se urcă în tren sau în avion, vor merge la Bruxelles şi vor lămuri Comisia că acum, când suntem statul cu cea mai lungă frontieră cu zona de conflict, avem nevoie de ajutor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comisia ne-a atras atenţia că nu mai avem timp să implementăm pe anumite capitole. Boloş o să vină cu lucrurile punctuale, am avut discuţii cu comisarii europeni, pentru că altă şansă să nu pierdem aceşti bani nu avem decât dacă îi redirecţionăm către zona socială şi numai”, a spus liderul PSD, arătând că acesta e planul făcut în coaliţie.

”Nu modificăm mecanismul şi am anticipat aceste lucruri. Am vorbit pe aceeaşi voce cu comisarii europeni. Dacă se impune, sunt convins că atât eu, cât şi Ciucă ne urcăm în tren sau în avion, vom merge la Bruxelles şi vom lămuri Comisia că acum, când suntem statul cu cea mai lungă frontieră cu zona de conflict, avem nevoie de ajutor”, a mai spus preşedintele PSD. 

Marcel Ciolacu a mai spus că banii pot merge ca scheme de ajutor de stat.

”Repet, dacă nu ne propunem lucruri îndrăzneţe, degeaba ai majoritate confortabilă în Parlament. În acest moment, trebuie să facem lucruri îndrăzneţe, să rupem ritmul, a completat el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.