Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, după şedinţa CEx a PSD, că trebuia o analiză mai aprofundată şi asupra trecutului şi planuri concrete pentru viitor, de aceea ar fi preferat un congres mai târziu. Ciolacu spune că foarte mulţi dintre liderii partidului au vrut, însă, stabilitate, aşa că s-a decis organizarea unui congres.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu comentez demisia domnului Paul Stănescu”, a spus, vineri, la ieşirea din şedinţa Comitetului Executiv a PSD, Marcel Ciolacu.

Acesta a spus că a considerat că altele sunt priorităţile partidului.

”Eu nu am considerat în Comitetul Executiv că un congres atât de rapid nu este oportun. Prioritatea mea este, totuşi, moţiunea şi a rămas în continuare fără doar şi poate. Matematic, am spus şi la intrare răspuns la ieşire pe nu este nicio problemă. (...) Părerea mea că trebuia o analiză mai aprofundată şi asupra trecutului să ne facem nişte planuri şi pentru viitor. Am înţeles că proiectul politic va fi coordonat de domnul Marian Oprişan, vedem cum stăm la congres” a mai spus Oprişan.

Acesta a afirmat că forte mulţi dintre lideri şi-au dorit stabilitate, aşa că s-a decis organizarea unui congres.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.