Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, marţi, în cadrul unei discuţii telefonice cu omologul din Republica Moldova, Dorin Recean, că Guvernul român va continua să susţină puternic parcursul european al Republicii Moldova şi să fie partener de încredere în întregul proces de aderare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut, marţi, o convorbire telefonică cu premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, anunţă Guvernul.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Ciolacu a subliniat sprijinul activ pe care România îl acordă Republicii Moldova pentru începerea procesului de negociere a aderării la Uniunea Europeană, în contextul Consiliului European desfăşurat în 14-15 decembrie.
 
”Guvernul României va continua să susţină puternic parcursul european al Republicii Moldova şi să fie partener de încredere în întregul proces de aderare”, a afirmat premierul.
 
De asemenea, în cadrul dialogului telefonic, au fost discutate proiectele de cooperare bilaterală, în special în domeniile interconexiunilor energetice transfrontaliere şi al asistenţei financiare pe care România o acordă pentru dezvoltarea Republicii Moldova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.