Marcel Ciolacu a afirmat că propunerile PSD de modificare a Constituţiei vor fi discutate la Sâmbătă de Sus din judeţul Braşov, iar apoi vor fi lansate în dezbatere publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În cea de-a doua parte a zilei, domnii Cazanciuc şi Corlăţean vor prezenta propunerile de modificare a Constituţiei”, a declarat Marcel Ciolacu, după şedinţa Biroului Permanent al PSD de vineri.

El a adăugat că nu poate prezenta aceste modificări.

Chestionat dacă demersul acesta al partidului ar putea trece de Parlament, Marcel Ciolacu a răspuns: „Există o certitudine - faptul că, în acest moment, anumite părţi din Constituţiei sunt depăşite”.

Acesta a mai spus că juriştii PSD vor avea o ultimă discuţie sâmbătă cu reprezentanţii conducerii partidului cu privire la posibilele soluţii juridice de a ataca legea bugetului de stat pe 2021.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.