Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică, la Antena 3, referindu-se la foştii colegi de partid plecaţi la Pro România, că este posibil ca Mihai Tudose, care a demisionat recent din Pro România, să revină în PSD. Despre Sorin Grindeanu şi Marian Neacşu a afirmat că au fost excluşi abuziv, iar dacă vor să se întoarcă în partid, sunt reprimiţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat dacă se întoarce Mihai Tudose în PSD, Ciolacu a răspuns: ”Este posibil să se întoarcă. Trebuie ţinută o discuţie în Brăila”.
În ceea ce-i priveşte peSorin Grindeanu şi Marian Neacşu, Ciolacu a precizat că aceştia  au fost excluşi abuziv, iar dacă doresc să se întoarcă, sunt primiţi
 
Adrian Ţuţuianu, plecat şi el la Pro România, a anunţat că nu se întoarce, conform preşedintelui interimar al PSD.
De asemenea, Marcel Ciolacu a subliniat că are o relaţie instituţională cu fostul lider PSD Victor Ponta, în prezent liderul Pro România.
Mihai Tudose a demisionat la începutul acestei săptămâni din Pro România, iar sâmbătă, filiala Brăila a demisionat şi ea în bloc din partidul condus de Victor Ponta, precizând că au ales să îşi ia rămas bun de la ”politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2)”.
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.