Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu afirmă joi că a avut vizite extrem de interesante şi întâlniri cu conducerile unor mari companii sud-coreene, precum Hanwha Aerospace şi Hyundai Rotem în cadrul vizitei oficiale în Coreea de Sud. Suntem interesaţi de proiecte majore alături de aceste firme cu potenţial uriaş în domenii-cheie ale economiei - transporturi, industria de apărare, IT&C, mai precizează Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

 

”Una dintre priorităţile prezenţei noastre în Coreea de Sud, într-o delegaţie atât de importantă, este de a da o nouă dimensiune relaţiilor economice dintre cele două ţări. De aceea, azi am avut vizite extrem de interesante şi întâlniri cu conducerile unor mari companii sud-coreene, precum Hanwha Aerospace şi Hyundai Rotem. Suntem interesaţi de proiecte majore alături de aceste firme cu potenţial uriaş în domenii-cheie ale economiei - transporturi, industria de apărare, IT&C”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Preşedintele Camerei Deputaţilor mai arată că discuţii importante a avut şi la Busan cu membrii din conducerea Autorităţii Portului pe tema dezvoltării şi modernizării unui asemenea obiectiv strategic important.

”Vrem să învăţăm din expertiza managerilor coreeni, printre cei mai buni din domeniu în lume! Know-how-ul este esenţial pentru Portul Constanţa, - devenit punct strategic în comerţul internaţional cu cereale pe fondul conflictului din Ucraina- în vederea transformării lui într-un hub pentru comerţul dintre Europa şi Asia. Corporaţiile sud-coreene au tehnologii de vârf şi sunt dispuse să participe la proiecte mari de investiţii în #România şi au tot sprijinul atât din partea mea, cât şi a miniştrilor social-democraţi!”, mai spune Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.