Liderul PSD Marcel Ciolacu scrie, miercuri, pe Facebook, că dreapta întoarce România în anii 1996-2000, ”o altă Convenţie Democrată, cu PNL şi USR, se ceartă pe putere, în vreme ce ţara se scufundă în criză”, în timp ce ”la Cotroceni, un alt Emil Constantinescu - mult mai depăşit de situaţie - se joacă de-a Ciorbea şi Radu Vasile cu Guvernul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenţie Democrată, cu PNL şi USR, se ceartă pe putere, în vreme ce ţara se scufundă în criză!”, transmite Ciolacu.
 
Preşedintele PSD arată că ”avem cea mai mare inflaţie din ultimii 10 ani. Şcolile şi spitalele nu au bani să plătească utilităţile”.
 
”O treime din micile companii sunt în insolvenţă sau au închis definitiv afacerile. Iar sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie”, mai scrie liderul PSD. 
 
Potrivit lui Ciolacu, ”la Cotroceni, un alt Emil Constantinescu - mult mai depăşit de situaţie - se joacă de-a Ciorbea şi Radu Vasile cu Guvernul”.
 
”Şi, la fel ca atunci, indiferent ce combinaţii ar face, ajungem la acelaşi rezultat: doar PSD este capabil să scoată ţara din cea mai grea situaţie socio-economică din ultimii 20 de ani!”, mai spune preşedintele PSD. 

Preşedintele PSD a transmis, marţi, în contextul negocierilor pentru formarea unui nou Guvern, că va discuta cu Dacian Cioloş, dacă va fi invitat, dar că i se pare ”total neserioasă” abordarea premierului desemnat care consideră PSD a doua opţiune.

Întrebat dacă PSD exclude susţinerea lui dacian Cioloş, Ciolacu a afirmat: ”Vrem să avem în România iarăşi un Guvern Zero?”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.