Premierul Marcel Ciolacu scrie luni pe Facebook un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului, în care arată că drapelul României este simbolul naţiunii noastre, drapelul României este conştiinţa noastră, ca ţară, ca popor, ca istorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Drapelul României este Simbolul naţiunii noastre, drapelul României este conştiinţa noastră, ca ţară, ca popor, ca istorie”, a scris premierul pe Facebook.
 
Marcel Ciolacu mai scrie: ”Sub culorile sale ne afirmăm identitatea noastră. Sub culorile sale au luptat eroii noştri care ne-au apărat ţara şi demnitatea. Sub culorile sale s-a înfăptuit Marea Unire. Şi tot sub culorile drapelului nostru se cântă imnul naţional în competiţiile sportive internaţionale. În fapt, prin aceste trei culori le spunem celorlalţi cine suntem noi”.
 
”Să fim deci mândri cu drapelul nostru, oriunde ne-am afla!”, arată şeful Executivului. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.