Marcel Ciolacu a anunţat că Titus Corlăţean şi Robert Cazanciuc vor pregăti un material cu priorităţile PSD privind modificarea Constituţiei şi a adăugat că este necesară o discuţie în interiorul coaliţiei despre acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am avut o discuţie acum două săptămâni cu domnul Titus Corlăţean şi cu domnul Robert Cazanciuc pe acest subiect, o să pregătească dânşii un material pe care o să-l prezint partidului, ce vedem noi prioritar pentru modificarea Constituţiei, dar oricum va trebui o discuţie şi în cadrul coaliţiei”, a afirmat Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei de marţi a Consiliului Politic Naţional al PSD.
 
Liderul social-democraţilor consideră că este necesară o discuţie în coaliţie şi o decizie cu privire la modificarea Legii fundamentale.
 
„Nu este luată o decizie în cadrul coaliţiei. Este o temă pe agenda coaliţiei. Nici nu am considerat să fie o prioritate pentru români, sunt ferm convins că nu este o prioritate pentru români, cu toţii ştim că această combatere a preţurilor şi a escaladării preţurilor este prioritatea românilor şi a noastră, a tuturor, dar dacă ne uităm ca şi calendar legislativ, cred că se impune a se lua o decizie în coaliţie dacă facem o eventuală modificare a Constituţiei sau nu. Ori îl declanşăm în acest moment, ori România va pierde şi acest moment de a moderniza Constituţia”, a conchis Ciolacu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.