Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri seară, că ”democraţia americană merită mai mult” decât ceea ce s-a întâmplat în Washington şi că este timpul pentru responsabilitate. ”Asta se întâmplă atunci când un om vrea toată puterea şi divizează societatea”, afirmă Ciolacu. ”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sunt îngrijorat de evenimentele din Washington. Democraţia americană merită mai mult. Este timpul pentru responsabilitate. Asta se întâmplă atunci când un om vrea toată puterea şi divizează societatea”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu. 
 
Acesta susţine că ”abuzul de putere şi refuzarea rezultatelor alegerilor a devenit o practică pentru politicienii de dreapta, inclusiv din România”. 
 
”Sunt convins că democraţia americană va trece peste asta. Salut discursul serios şi apelul la calm al preşedintelui-ales Joe Biden”, a mai scris liderul social-democrat. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.