Marcel Ciolacu a declarat că decizia ca Robert Negoiţă să revină în PSD va fi luată alături de colegii săi, iar discuţiile o vor include şi pe senatoarea Gabriela Firea. Acesta a adăugat că Negoiţă a făcut anumite greşeli, inclusiv faţă de Gabriela Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu am mai avut în ultimul timp (discuţii – n.r.). Eu vă spun foarte clar – o decizie, ştim cu toţii, este colegul meu, este prietenul meu Robert Negoiţă, dar fiecare dintre noi ne asumăm anumite decizii pe care le luăm în parcursul nostru politic. Domnul Robert Negoiţă, din punctul meu de vedere, şi nu numai al meu, am vorbit cu mai mulţi colegi, a făcut anumite greşeli. Chiar unele vis a vis de doamna Gabriela Firea. Decizia ca domnul Robert Negoiţă să revină în PSD va fi o decizie pe care o să o iau cu colegii mei, inclusiv cu doamna Gabriela Firea. Nu este o decizie pe care o ia preşedintele partidului, pentru că nu mi se pare corect”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat marţi într-o conferinţă de presă la sediul PSD despre o posibilă revenire a lui Robert Negoiţă în partid.

Ciolacu a adăugat că Negoiţă a plecat din partid într-un moment dificil pentru PSD.

„Nu o să iau o decizie cu privire la revenirea unui coleg în partid, care la un anumit moment a plecat, poate într-un moment dificil al partidului, până nu mă consult şi iau decizia împreună cu colegii mei. În speţa respectivă cu doamna Gabriela Firea, colega mea. Cred că am fost clar”, a completat preşedintele social-democraţilor.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.