Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat luni, după şedinţa conducerii partidului, că, la propunerea lui Vasile Dîncu, au fost stabilite criteriile pentru desemnarea candidaţilor la alegerile parlamentare, printre acestea numărându-se aptitudinile de comunicare, intelectuale, relaţionare, apariţiile în presă, integritatea, leadership-ul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem mai multe criterii, a venit domnul profesor Dîncu cu ele. Au fost doar enumerate şi am luat cu toţii act de ele - aptitudini de comunicare, intelectuale, relaţionare, apariţii în presă, integritate, leadership. Toate aceste lucuri se vor discuta şi în următorul CPN, când vom avea propunerile concrete de la organizaţi”, a declarat Ciolacu, referitor la setul de criterii pentru desemnarea candidaţilor la alegerile parlamentare.

El a fost întrebat şi dacă va exista un criteriu clar împotriva traseismului.

”A fost o discuţie,să încercăm să nu avem traseişti pe listele noastre, pentru că trebuie să învăţăm din greşeli şi am văzut ce s-a întâmplat”, a răspuns liderul PSD.

El a precizat că e prima oară când se stabilesc principiile înainte de listele la alegeri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.