Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat în cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Iaşi că a venit momentul ca o echipă tânără să vină la conducerea Primăriei şi a Consiliului Judeţean, el precizând că Bogdan Balanişcu şi Bogdan Cojocaru o să îi bată pe Mihai Chirica şi Costel Alexe de ”o să le sară tabla de pe casă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liderul PSD a făcut astfel aluzie la dosarul Tabla în care este implicat preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Marcel Ciolacu a sugerat în discursul său rostit în faţa câtorva sute de delegaţi la Conferinţa Judeţeană PSD Iaşi că Bogdan Balanişcu, secretar de stat în Ministerul Mediului, şi prefectul Bogdan Cojocaru, vor fi candidaţii partidului la primăria Iaşi, respectiv la şefia Consiliului Judeţean Iaşi.
 
”Cei doi Bogdani o să îi bată de o să le sară tabla de pe casă. A venit momentul ca o echipă tânără să vină la conducerea administrativă a judeţului şi a municipiului Iaşi. Acest lucru nu poate fi realizat fără o echipă adevărată. Dar cei doi Bogdani au nevoie de fiecare dintre dumneavoastră”, le-a spus Marcel Ciolacu membrilor PSD Iaşi.
 
Totodată, Ciolacu a afirmat că ”nu poţi să laşi un judeţ şi un oraş, cu poziţionarea şi istoria pe care o are Iaşiul la îndemâna oricui”.
 
În acelaşi timp, Marcel Ciolacu susţine că finanţările guvernamentale pentru marile proiecte ale Iaşiului nu pot fi tăiate doar pentru că şefii din administraţia au o altă culoare politică.
 
”Eu ca premier nu pot să opresc dezvoltările din municipiul Iaşi pentru că un primar nu este de aceeaşi culoare cu mine. Cum să opresc eu aprobarea viitoarei săli polivalente? Cum să opresc investiţii în judeţ de patru miliarde de lei din bugetul statului român şi de aproape 9,5 miliarde de lei din fonduri europene? Nu avem dreptul când ajungem în funcţii de stat să împărţim în funcţie de culoarea politică. Trebuie să ne facem datoria, iar dumneavoastră să explicaţi foarte clar de ce sunteţi mai buni şi care este viziunea dumneavoastră”, a declarat Marcel Ciolacu.
 
Liderul PSD a adăugat că ”este cel mai urât în politică ca un preşedinte de Consiliu Judeţean să vină să ameninţe primarii că dacă eşti pesedist sau penelist şi dacă treci dintr-o parte în alta, aşa îţi voi împărţi banii”. 
 
”Nici un politician care a avut această atitudine nu a terminat să mai fie în funcţie. PSD şi noi trebuie să arătăm că suntem altfel”, a mai afirmat liderul social-democrat, Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.