Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că formaţiunea va depune o moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară, însă aşteaptă ”momentul politic propice”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat la RFI dacă PSD va depune o moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară, Marcel Ciolacu a răspuns: "Încercăm să creionăm o majoritate. Categoric, e un instrument pe care o să-l folosim. Moţiunea de cenzură poate fi folosită o singură dată într-o sesiune parlamentară. Această sesiune parlamentară se încheie la 1 august. Până atunci, avem tot timpul de a încerca să ne creăm o majoritate, pentru a răsturna actuala guvernare".
 
Liderul PSD a precizat că formaţiunea va aştepta ”momentul propice”. 
 
"Categoric că vom depune. Momentul politic vom vedea când este cel propice. Nu depunem moţiuni de cenzură de dragul de a depune moţiuni de cenzură sau de a bifa politic un anumit instrument", a mai declarat liderul PSD.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.