Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales, joi, preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Buzău, el neavând contracandidat. El şi-a anunţat colegii că ”sută la sută” vrea să facă parte din echipa centrală de conducere, dar nu a decis dacă vrea să devină preşedintele formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a declarat, joi, după ce a fost ales preşedinte al PSD Bucău, că vrea să fie lăsat cu el însuşi pentru a lua decizia în ceea ce priveşte candidatura la funcţia de preşedinte al partidului, la nivel central.

”Veţi fi primii pe care o să-i anunţ. Vă spun acum sută la sută că vreau să fac parte din echipa de la nivel central. M-aţi ajutat prin faptul că aţi avut încredere în mine şi vreau să fac parte din echipa centrală a partidului”, a declarat Ciolacu.

El a adăugat că, alături de Paul Stănescu şi de ceilalţi lideri ai PSD, are o viziune de modernizarre şi de restructurare, iar acum este momentul pentru aceste schimbări.

”Toată echipa interimară, în frunte cu mine şi cu Paul Stănescu, avem o viziune clară de modernizare, restructurare şi, nu în ultimul rând, de o reformă a acestui partid. E chiar exact momentul care ne trebuie. Nu avem aşa de mult timp, alţii au traversat deşertul în 40 de ani, noi nu avem acest timp. Trebuie să traversăm deşertul mult mai repede. Avem o presiune exatrardinară, avem alegerile, acest partid are capacitate de a răspunde la orice provocare, trebuie să mergem la Congresul PSD cu modificări statutare care să fie baza restructurării acestui partid”, a mai declarat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a mai precizat că a trecut timpul alianţelor politice ”pentru a pune mâna pe putere”.

"Acum patru ani tot această listă aţi ales-o. Vă mulţumesc şi pentru votul de astăzi şi pentru că mi-aţi fost alături. Acum patru ani am făcut două promisiuni foarte clare. Şi eu, şi Tomiţă (Constantin Toma, primar al Buzăului - n.r.) şi Petre (Petre Emanoil Neagu, preşedinte al CJ Buzău - n.r.) ne angajam la nu mai mult de două mandate. Aşa e normal şi aşa trebuie să lăsăm să respire şi să înceapă o democraţie. Ma ţin în continuare de această promisiune, nu e deşartă, nu a fost făcută la repezeală”, a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.