Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu i-a numit ”criminali” pe miniştrii PNL şi USR-PLUS ai Sănătăţii, Nelu Tătaru, Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, dar şi pe premierul Florin Cîţu, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase de la Constanţa, în urma căruia au decedat 9 pacienţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Criminali! Asta sunteţi! De când aţi fost puşi de Iohannis la conducerea României aţi ştiut doar să daţi din gură, doar să aruncaţi responsabilitatea pe alţii, doar să promiteţi iluzii. Nimic concret!”, a scris Ciolacu într-o postare pe pagina de Facebook.
 
 
El arată că 12 incendii şi 32 de decese în spitalele de la Piatra Neamţ, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balş şi, acum, Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, toate au avut loc în guvernarea Dreptei.
 
 
”Miniştrii PNL şi USR-Plus ai Sănătăţii, Tătaru, Voiculescu şi Mihăilă, plus premierul Cîţu - voi sunteţi principalii vinovaţi pentru toate dramele la care asistăm. Românii mor zilnic pentru că tot anul voi, PNL şi USR-Plus, v-aţi certat pe bani şi pe funcţii!”, mai spune Ciolacu.

 

Nouă pacienţi au murit în incendiul produs la Spitalul de boli infecţioase Constanţa, iar întreaga unitate medicală a fost evacuată. Incendiul s-a manifestat la Secţia ATI COVID, fiind lichidat, conform anunţului făcut de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.