Marcel Ciolacu a mers în Dâmboviţa pentru a planta arbori de Ziua Internaţională a Pădurilor. Liderul PSD a afirmat că trebuie crescute suprafeţele împădurite şi oprite definitiv tăierile ilegale. El a amintit că social-democraţii au iniţiat Legea privind interzicerea exportului de buşteni, au votat DNA al pădurilor, au conceput şi realizat un sistem integrat de urmărire a materialelor lemnoase - SUMAL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am vrut să vin de Ziua Internaţională a Pădurii în Dâmboviţa, pentru că aici sunt cele mai vechi păduri din ţară. Trebuie să creştem suprafeţele împădurite! Şi să oprim definitiv tăierile ilegale. Reîmpădurirea României este o necesitate şi ea trebuie să fie o prioritate. Nu doar astăzi, ci în fiecare zi!
 
Noi asta am încercat: să protejăm pădurea şi să ajutăm la regenerarea ei. Am iniţiat Legea privind interzicerea exportului de buşteni. Am votat DNA-ul pădurilor. Am conceput şi realizat un sistem integrat de urmărire a materialelor lemnoase - SUMAL, cum îl cunoaşteţi toţi.
 
Dar nu este încă suficient. Oprirea tăierilor ilegale este la fel de importantă ca plantarea de noi arbori! Voi propune o amplă reformă a sectorului forestier, pentru a pune capăt definitiv defrişărilor! Protejarea pădurii este o prioritate naţională, nu un subiect politic!!!”, a scris Marcel Ciolacu duminică pe Facebook. 
Sursa foto: Marcel Ciolacu
Sursa foto: Marcel Ciolacu
Sursa foto: Marcel Ciolacu
Sursa foto: Marcel Ciolacu
Sursa foto: Marcel Ciolacu
Sursa foto: Marcel Ciolacu
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.