Preşedintele PSD Marcel Ciolacu şi-a făcut testul pentru COVID-19 şi a intrat în autoizolare până la primirea rezultatelor miercuri, aceasta fiind recomandarea medicilor, au declarat surse politice pentru News.ro. Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu şi secretarul general al partidului Paul Stănescu au efectuat şi ei testul pentru coronavirus şi se află în izolare până la aflarea rezultatelor, au adăugat sursele citate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şi deputata PSD Simona Bucura Oprescu a anunţat marţi că a fost diagnosticată cu COVID-19, fiind internată la Spitalul din Mioveni. 

Alt parlamentar care a anunţat luni că este infectat cu noul virus este senatoarea USR Florina Presadă. 

La finalul lunii septembrie Marcel Ciolacu a stat în izolare şi s-a testat pentru coronavirus, cât şi Paul Stănescu şi Sorin Grindeanu, după ce lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.