Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş a declarat, luni, la Guvern, despre stadiul distribuţiei voucherelor sociale pentru familiile cu venituri mici că procesul este de emitere a acestor vouchere, lucru care se întâmplă în momentul de faţă, după care urmează distribuţia, cu data de 13 iunie şi apoi încărcarea lor. Obligaţiile pe care ni le-am asumat, la termenele pe care ni le-am asumat, se duc la bun sfârşit, a dat asigurări ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am spus de nenumărate ori în spaţiul public că procesul este de emitere a acestor vouchere, lucru care se întâmplă în momentul de faţă. Autorităţile emitente acest lucru îl fac”, a spus Boloş, precizând că directorul general al Poştei Române trebuie să spună că după ce au fost emise aceste vouchere, ele urmează distribuţia, cu data de 13 iunie, aşa cum am precizat”, a spus ministrul. 

El a menţionat că după distribuire va urma încărcarea acestor vouchere. 

”Sunt patru tranşe, prima tranşă este cu această complexitate pe care am menţionat-o de fiecare dată”, a menţionat ministrul Investiţiilor, precizând că sunt 2,588 milioane de beneficiari care aşteaptă aceste vouchere. 

”Obligaţiile pe care ni le-am asumat, la termenele pe care ni  le-am asumat, se duc la bun sfârşit”, a mai afirmat ministrul Marcel Boloş, precizând că termenele se află în programul de măsuri economice. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.