Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş anunţă că a început etapa de preînscriere în platforma IMM Recover pentru contractarea de granturi pentru investiţii în retehnologizare

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Ministrul anunţă într-o postare pe Facebook deschiderea etapei de preînscrere pentru măsura 411 bis. Solicitanţii se pot înrola în aplicaţia IMM Recover şi pregăti documentele pentru acţiunea „Investiţii în activităţi productive” - Tip de proiect: “Investiţii în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare şi al construcţiilor, în vederea refacerii capacităţii de rezilienţă”.

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene pune la dispoziţia solicitanţilor Manualul utilizatorului pentru platforma granturi.imm.gov.ro, document care cuprinde toate informaţiile tehnice pe care utilizatorii ar trebui să le parcurgă pentru depunerea aplicaţiilor electronice.

Solicitările privind relocarea contului în aplicaţia electronică IMM Recover pentru Acţiunea 4.1.1. BIS– „Investiţii în activităţi productive” - Tip de proiect: “Investiţii în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare şi al construcţiilor, în vederea refacerii capacităţii de rezilienţă”, trebuie transmise pe adresa de email: modificare.cont.immrecover@mfe.gov.ro.

Cei care doresc să depună cereri pot consulta Ghidul solicitantului aici: https://bit.ly/3DWPd4k

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.