Interpretul de manele Nicolae Guţă a lansat piesa "Victorie PSD", secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu distribuind-o şi spunând că îi place "mult, mult de tot", deşi "o parte din presa securistoidă a luat foc cu indignare".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guţă se autointitulează "Magnificul" şi dedică melodia "celui mai tare partid posibil", PSD. În unele secvenţe apare şi un steag care pare a avea culorile drapelului Federaţiei Ruse, roşu, albastru, alb.

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a reacţionat la apariţia videoclipului, spunând că îi place mult.

"O parte din presa securistoidă – haştagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare când a ascultat maneaua lui Guţă despre PSD ! S-au tăvălit pe jos, au făcut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar îmi place mult, mult de tot ! Bravo, Guţă!", a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook, distribuind clipul lui Guţă.

Răspunzând unor comentarii la postarea sa, Codrin Ştefănescu afirmă: "Văd că sunt câţiva nervoşi legat de maneaua lui Guţă ! Mai ales din zona penele-orban ! Cu atât mai mult îmi place".

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.