Mai multe autoturisme au fost vandalizate, în curtea Parlamentului, acolo unde protestatarii au reuşit să intre în curte şi au desenat cu spray pe caroseriile maşinilor diferite mesaje, precum ”Hoţi” şi ”Asasini!”. În parcare sunt autoturisme atât ale angajaţilor din instituţie cât şi ale parlamentarilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestatarii au intrat în forţă în curtea Parlamentului, deşi în zonă erau dispozitive de jandarmi care protejau intrările în Camera Deputaţilor şi în Senat. 

Mai multe autoturisme su fost vandalizate de către cei care au intrat în curte. Protestatarii au scris cu spray pe caroseria maşinilor. 

Deputatul AUR George Simion afirma că protestatarii au fost provocaţi de şoferii parlamentarilor, care ar fi arătat semne obscene către cei care au venit la Parlament, pentru a se opune certificatului verde la locul de muncă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.