Social-democraţii folosesc şi recuzită la moţiunea de cenzură care va fi votată, marţi, în plenul comun al celor două Camere. În faţa sălii de plen de la Camera Deputaţilor, pe unde vor intra parlamentarii şi membrii Guvernului, a fost pusă o machetă a lui Superman, în ipostaza în care se prăbuşeşte, aluzie la faptul că premierul Florin Cîţu s-a prezentat în ipostaze de Superman în imagini distribuite pe Instagram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un filmuleţ cu secvenţe din filmul Superman, postat de premierul Florin Cîţu pe pagina de Instagram, în luna septembrie, după ce USR-PLUS a decis să iasă din Guvern, faţa supereroului este înlocuită cu cea a lui Florin Cîţu. 

Social-democraţii au ţinut să îl ironizeze pe premierul Cîţu, în ziua moţiunii. 

”Astăzi, mantia îl va lăsa, în sfârşit, pe "cel-mai-fantastic" premier din istoria postdecembristă a României: Parlamentul va aproba moţiunea de cenzură, cu un vot a cărui concludenţă îmi doresc să ne scutească de prea multe comentarii. Silit de împrejurări, "superman" Cîţu îşi încheie croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forţat (cum lasă de înţeles şi fotografia alăturată). Ironia sorţii: totul se va întâmpla chiar în Ziua Mondială a Educaţiei (5 octombrie), despre care acest impostor afirma că, alături de Sănătate, reprezintă o propagandă pe care ”trebuie să o încheiem”. După un an în care a pus pe primul loc congresul PNL şi voturile lui Boc de la Untold, nu vaccinarea şi sănătatea compatrioţilor săi, Cîţu se pregăteşte să plece pe uşa din dos, lăsând în urmă o ţară în prag de colaps, cu facturi duble la gaz & energie, cu datoria publică ajunsă la 50% şi perspectiva unei ierni care-i va arde la buzunare pe români”, a scris europarlamentarul Dragoş Benea pe Facebook. 
 
 
Macheta a fost luată, urmând să fie reaplasată cu puţin timp înainte de dezbaterea moţiunii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.