Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat duminică, la Galaţi, că PNL va desfiinţa suprataxa pe part-time, pentru a le permite celor care vor să muncească în plus să câştige mai bine. "PNL niciodată nu a acceptat ca din banii noştri, ai celor care muncesc, să plătim lenea", a explicat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vom desfiinţa suprataxa pe part-time pentru a le permite celor care vor să muncească în plus ca să câştige mai bine, să îşi facă astfel de contracte şi să nu trebuiască să plătească taxe şi impozite în plus pentru că vor să muncească. Dragii mei, Partidul Naţional Liberal niciodată nu a acceptat ca din banii noştri, ai celor care muncesc, să plătim lenea", a declarat Orban,la Galaţi, la prezentarea candidaţilor PNL la europarlamentare.

El a spus că PNL este de acord să dea ajutor social unor oameni care nu pot să muncească, dar nu poţi să dai ajutoare sociale unor zdrahoni cărora nu le place munca, care stau şi beneficiază de ajutorul social, deşi li se oferă locuri de muncă.

"Vă spun limpede, oricine va refuza un loc de muncă, dintre cei care beneficiază de ajutor social, nu îi vom mai da ajutor social, pentru că România nu se poate clădi decât pe muncă, pe hărnicie, pe tot ceea ce într-adevăr duce la prosperitate individuală şi la prosperitate naţională", a subliniat Orban.

 

El a mai susţinut că PNL a susţinut proiectul de lege cu voucherele de vacanţă, iar PSD dă voucherele de vacanţă în sectorul public.

"De cei 5 milioane de angajaţi din sectorul privat nu le pasă. Şi atunci vă spun limpede. şi ei trebuie să beneficieze de aceste vouchere de vacanţă. Cum facem asta? Stimulându-i pe angajatori, pe companii deducând cheltuielile cu voucherele de vacanţă, astfel încât şi angajaţii din mediul privat să primească acest drept de a avea un venit pentru a-şi petrece vacanţa în România", a declarat liderul PNL.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.