Premierul Ludovic Orban a declarat că este foarte mulţumit de echipa sa guvernamentală, de prestaţia pe care au avut-o miniştrii şi a menţionat condiţiile grele în care au fost audiaţi. Orban a adăugat că ”nu ne judecă pe noi parlamentarii PSD care au învestit fără nicio întrebare şi fără niciun fel de problemă miniştri care au făcut praf imaginea Guvernului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Sunt foarte mulţumit de echipa guvernamentală, sunt mândru de prestaţia pe care au avut-o miniştrii, în cele mai grele condiţii de audiere care au existat în ultimii 15 ani, nu îmi aduc aminte să fie astfel de audieri maraton cu proceduri de întrebare - răspuns, în care să dureze audierile trei ore, în care să fie un torent de invective şi de critici nesusţinute. Miniştrii au făcut faţă, au prezentat realizăile, obiectivele, soluţiile pe care le avem pentru problemele oamenilor şi oricine a avut ochi să vadă, a văzut că miniştrii PNL sunt oameni competenţi, pregătiţi, dedicaţi servirii interesului public, corecţi şi capabili să asigure buna guvernare a României”, a declarat Orban.
 
Întrebat care este rostul audierilor în Comisiile parlamentare în condiţiile în care miniştrii respinşi de Comisii vor fi oricum propuşi în noul Guvern, Orban a explicat că asta este procedura şi a criticat PSD care deţine majoritatea în aceste comisii.
 
"Audierea miniştrilor în Comisii este o procedură care este prevăzută în Constituţie şi în regulamente, este un test la care sunt supuşi miniştrii privitor la cunoaşterea în domeniul respectiv şi reprezintă un examen serios. Acum, sigur că nu ne judecă pe noi parlamentarii PSD care au învestit fără nicio întrebare şi fără niciun fel de problemă miniştri care au făcut praf imaginea Guvernului şi care au coborât la un nivel extrem de jos exigenţa pentru ocuparea funcţiilor de miniştri. În ceea ce ne priveşte pe noi, avem oameni serioşi, competenţi, care în trei luni au arătat că au crescut spectaculos în faţa prestaţiei şi care s-au prezentat foarte bine în faţa Comisiilor de specialitate. În ceea ce priveşte votul, a fost comandă politică. Există în toate comisiile o majoritate PSD, PSD mai mic şi alţi parlamentari care gravitează în jurul PSD care nu au calitatea să judece evaluarea miniştrilor PNL”, a declarat Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.